1ste verjaardag van onze baby!

Onze dochter is afgelopen week 1 jaar geworden. Wat een mooi moment. De laatste paar weken zag je haar (en haar haar 😉 ) echt groeien. Het is nu ook echt een peutertje en geen baby meer. Ze kon al een paar weekjes lopen en dat maakt haar ook gelijk echt een peutertje. Haar verjaardag was een feest. Ze vond het helemaal geweldig alle visite en de cadeaus natuurlijk.

Een paar leuke tips voor als je baby 1 jaar wordt:

* Deze tip is eigenlijk voor als je net bent bevallen 😉 : maak van je baby elke maand een foto op dezelfde locatie. Ik heb dat met onze dochter gedaan en vond het onwijs leuk om te doen. Je plakt de foto’s na een jaar achter elkaar en je ziet hoe ze is gegroeid. Ik koos voor een stoel met een lekker zacht schapenvacht en een kussen. Wel fijn als je man of een vriendin je kan assisteren. Zo rond de 6 maanden begon onze dochter spontaan van de stoel te springen bijvoorbeeld.

* voor de eerste verjaardag; print alle leuke foto’s uit van je baby en hang zo op aan een touwtje met knijpertjes. Je kunt ze dan per maand sorteren, je ziet je baby dan groeien! Leuk voor de visite om te te zien 🙂 .

* Voor het feest: een smash cake (zoals dat in het Engels heet) of te wel een cake die je baby helemaal zelf kan verorberen. Natuurlijk wel suiker- en eventueel gluten- en zuivelvrij. Ik maakte een bananencake met kokoscrème laag. Het recept heb ik eerder gepost en kun je hier lezen.

IMG_6059_1 (Medium)

 

1ste verjaardag van onze baby!

Recept: baby’s 1ste verjaardagstaart – suikervrije smashcake!

1ste verjaardag van onze baby!

Vaders en attachment parenting (AP)

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page