Analog Only #1

Eén van mijn hobby’s (en soms vaker of minder ook werk) is fotograferen. Het begon met een passie voor de analoge camera van mijn moeder. Ik hou van puur & onbewerkt. Daarom schiet ik het liefst analoog. Voor ons bedrijf schiet ik wel meer digitaal omdat het vaak bedrijfs-shoots zijn of gezinnen die ik fotografeer. Maar ik hoop van het voorjaar meer mooie mensen analoog te mogen vast zetten 🙂 ! In deze serie ga ik een aantal van mijn favoriete analoge foto’s delen! Enjoy 🙂

imm014_12

Dit was op onze vakantie naar Griekenland een aantal jaar geleden. Die vakantie had ik enkel mijn analoge camera mee. Ik heb er een ouderwets-hip plak fotoboek van gemaakt. Even weg zwijmelen bij dit mooie plaatje..

Analog Only #1

Printable: 1 John 4:19 // We love because He first loved us

Analog Only #1

Combucha maken // de hippe theedrank

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.