Barefeet schoentjes voor mijn dreumes // Bobux

IMG_0795 (Large)_1

In mijn vorige blogpost schreef ik over de zin van barefeet schoentjes, of te wel minimalistische schoentjes die de ontwikkeling van de voetjes van je kleine letterlijk niet in de weg zitten. Omdat onze dochter nieuwe schoenen nodig had ben ik op zoek gegaan. Eigenlijk is het hele barefeet principe voor mij een nieuw onderwerp maar al snel kwam ik uit op het merk Bobux. Je kunt dit merk gewoon in Nederland bestellen, dat is wel fijn. De Engelse webshop Happylittlesoles heeft ook veel mooie barefeet schoentjes, maar ik durfde het nog niet aan i.v.m hoge verzendkosten. Opa en oma wilden graag een cadeau geven aan hun kleindochter, dus die hebben uiteindelijk de schoenen gekocht. Super lief! Zelf vond ik ze best prijzig en ik hoop daarom ook dat ze er ook de winter mee toe kan! Het zijn de Bobux i walk ‘little miss pony’ laarsjes geworden. Natuurlijk in roze, want toen ik heel praktisch (met het oog op dat we wie weet nog een kindje krijgen) zwarte slofjes had gekocht kwam ik er al snel achter dat ze al goed weet wat ze mooi vind of niet. Ze vind ze niet mooi, ze zijn zwart. Vandaar dat het nu wel echt roze moest worden.

IMG_0805 (Large)_1

En?

In eerste instantie was het even schrikken omdat dochterlief vertelde dat ze pijn deden (ik poste eerder deze dag al een foto op Instagram). Oh nee, toch niet de verkeerde maat! Maar na 3x meten en nog een keer meten kwam ik er achter dat ik nog een prop in de neus van de schoen had zitten. Oeps! Ze zitten zonder de prop gelukkig wel goed 🙂 . Oh, en net is ze trouwens op bed in slaap gevallen mét de schoenen nog aan. Ze wilde ze perse aan, nou ja vooruit dan maar. Eenmaal in slaap heb ik ze voorzichtig uit gedaan.

IMG_0838 (Large)_1

Even de punten na gaan waar ik in mijn vorige blog over schreef:

  • Ze zijn flexibel. Check
  • Ze zijn van ademend leer. Check
  • De binnenkant is gevoerd met echt wol. Check (lekker warm!)
  • De zool is van rubber en minimaal dik en daardoor flexibel (op de foto oogt de zool dikker dan hij is, het rubber loopt iets door op de buitenkant)
  • De zool is helemaal plat en heeft geen hak. Check
  • Er zit geen verhard stuk bij de hiel. Check
  • De tenen hebben genoeg groei ruimte. Check

IMG_0804 (Large)_1 IMG_0803 (Large)_1 IMG_0798 (Large)_1

Ik ben dus enthousiast en mijn dochter ook, maar die is nu, volgens mij, vooral enthousiast op de looks..

Barefeet schoentjes voor mijn dreumes // Bobux

De kunst van het geven van vertrouwen

Barefeet schoentjes voor mijn dreumes // Bobux

DIY koperen kandelaar / kaarsenhouder

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page