Dinsdag wasdag // babykleertjes wassen!

img_3027_1

Vandaag was dinsdag wasdag 🙂 . De nesteldrang tijdens mijn zwangerschap begint aardig zichtbaar te worden. Zo ie zo ben ik een opruim-freak, maar nu moet natuurlijk ook alles schoon gemaakt worden. Vandaag heb ik alle babykleertjes (zo goed als alle 😉 ) en hydrofiele luiers gewassen. Omdat we niet weten of het een jongen of meisje is heb ik voor nu alleen de unisex kleertjes gewassen. Maar ik denk dat ik toch ook nog een paar setjes echt meisje en echt jongen ga wassen.

Oh en ook heb ik alle wasbare strikluiers + overbroekjes gewassen. “Strikluiers?” denk je misschien. Het zijn echt basic wasbare luiers, maar wel geavanceerder dan de ouderwetse doekenluiers 😉 . Ik schreef er eerder over in deze post. Ook hebben we een stapel all-in-one’s wasbare luiers, deze zijn wat betreft wassen een stuk makkelijker en als je kindje begint te draaien bij het verschonen zijn ze ook wel heel erg fijn. Daarom schreef ik ook deze post, de strikluier-fail-post. Hoe dan ook, nu gaan we weer fresh voor de strikluiers. Mijn man heeft er iets minder zin in, maar goed dan mag hij de all-in-one’s wat mij betreft ook gebruiken.

img_3028_1

Ik was nog fanatiek om de hydrofiele doeken in de zon te zetten na het wassen (dan worden ze mooi wit gebleekt), maar helaas werd het na 10 min bewolkt, haha. Dus hup, dan maar in de droger. Met wasbare luiers (helemaal met strikluiers) is een droger wel heel – heel erg fijn.

img_3025_1

Onze speel-, verschonings- en waskamer 😉 . Heerlijk om lekker bezig te zijn met de baby spulletjes, terwijl mijn dochter lekker kan spelen.

Ondertussen is er nog een was klaar, dus ik ga weer aan de slag 🙂 !

Liefs!

Dinsdag wasdag // babykleertjes wassen!

Na de bevalling: navelstreng & placenta // hoe & wat?

Dinsdag wasdag // babykleertjes wassen!

Happy Mommy Monday #13

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page