Happy Mommy Monday #11

Jaa hè hè, alsof ik uit mijn winterslaap ben gewaakt, hierbij eindelijk weer een Happy Mommy Monday! Waar ben ik al die tijd geweest? Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf was ik behoorlijk ziek. Maar er was nog een reden dat ik mij best wel beroerd voelde de afgelopen tijd.

Trommelgeroffel…

Ik ben weer in verwachting 😀

SISTER

Deze tekst had ik geprint op een shirt van mijn dochter. Op deze manier kwamen onze familieleden het grote nieuws te weten 😉 . Een foto van het shirtje zelf had leuker geweest, maar die heb ik even niet. En mijn dochter slaapt, dus haar het shirt aan doen werkt helaas ook niet haha.

Dat is natuurlijk ontzettend leuk. En we zijn ook ontzettend blij. Maar ik voelde me ook ontzettend beroerd. Misselijk, opgezette darmen, emotioneel labiel en niets kunnen eten. Maar halleluja, het gaat een stuk beterder en daarmee kreeg ik natuurlijk ook weer zin om te bloggen.

Net heb ik een blogpost geschreven over kinderopvang, en mijn gedachtes daarover. Ik ben ook erg benieuwd naar hoe jullie als moeders (en vaders) daar over denken. Je leest de post hier.

Verder heb ik een heerlijke ochtend gehad met mijn dochter. Samen wentelteefjes gebakken en boeken van Max Velthuis. Je weet wel, die van Kikker. Ze is er dol op.

foto 4(1) foto 1

Mijn dochter vindt het zo leuk om de eitjes te breken. Voor mij een oefening in geduld 😀 !

foto 2

We hadden geen melk meer in huis, dus dan maar kefir door het wentelteefjes beslag 😉 !

foto 3

Dopen maar!

foto 4

Et voila!

Oh en ook zo leuk. Net kwam mijn bestelde kinderwagen binnen. Een kinderwagen? Wat moet je daar nou mee als dragende mama? Nou ja dat zit zo: ik geef al een tijdje Kangatraining (een workout waarbij je je kindje draagt) en nu ga ik binnenkort Kanga On Wheel geven. Een workout in de buitenlucht met de kindjes in de wagen. Moeders mogen op 1 voorwaarde mee doen, dat hun kindje het ook leuk vind in de wagen 😉 . Want ja “rijden rijden rijden in een wagentje en als je dan niet rijden wil dan draag ik je” 😀 . Mijn dochter is nu al een stuk ouder en nu ze 2 is vindt ze het juist leuk in de wagen. Nu ik weer in verwachting ben én ik dus Kanga On Wheel wil gaan geven had ik de stap gezet om een sportieve wagen aan te schaffen. Het is een ouder model die niet meer gemaakt wordt maar nog wel verkocht word, de Quinny Speedi. Geen reclame dit hoor, puur zelf bedacht om deze te kopen. En dus ook nog geen idee of het een goede keuze is. Eentje met 3 luchtbanden. Ik ben benieuwd, wordt vervolgd 🙂 !

foto

Mijn persoonlijke klusjesman zet de wagen even in elkaar 😉 .

Fijne week mooie mama’s!

lekkergek

Niet vergeten om soms een beetje gek te doen 😀

Happy Mommy Monday #11

Kinderopvang in de kerk // mijn gedachtes

Happy Mommy Monday #11

moment de repos a voila eline

Newer post

There are 10 comments

 1. Niene

  Ik lees al een tijdje mee op je blog dus nu is het tijd voor een reactie :-). Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Fijn dat je je weer wat beter voelt. Leuk dat je weer wat meer kunt gaan schrijven. Stiekem heb ik het wel gemist hoor! Je schrijft leuk! De onderwerpen spreken me erg aan. Ik ben christen en veel zaken uit het Natuurlijk Ouderschap pas ik toe of spreken mij aan. Je kritische blik op vastgeroeste onderwerpen vind ik verfrissend. Als ik je een tip mag geven, laat je spelling/tekst eens controleren door iemand. Er staan regelmatig spelfouten en/of kromme zinnen in je blogs. Als dat minder wordt lezen je blogs nog fijner denk ik :-).
  Maar ga zeker door! Ik wens je Gods zegen toe en ik hoop dat je veel christenen kunt inspireren.

  1. Voila Eline

   Hi Nienke! Dankjewel voor je reactie 🙂 Je heb gelijk, Nederlands is niet mijn sterkste kant. Helemaal niet meer nadat ik mijn studie ook nog eens volledig in het Engels deed. Mijn man is er ook niet zo’n ster in helaas, maar twee zien meer dan 1 dus ik ga hem vragen om vaker mee te kijken. Kan me voorstellen dat het niet zo fijn leest met spelfouten. Fijne dag & God bless!

 2. Alina

  Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Een voorspoedige zwangerschap gewenst!

 3. Groentje

  Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar je ervaringen met een tweede zwangerschap en een tweede kindje straks: welke dingen ga je hetzelfde doen, maak je ook andere keuzes? Als je er weer energie voor hebt om meer te bloggen, lees ik graag weer mee! 🙂

  1. Voila Eline

   Dankjewel 🙂 tot nu toe ervaar ik het wel wat zwaarder, maar ja met een kindje er nog bij en iedere zwangerschap is anders! Verder sta ik er nog blanco in, maar ik ga er zeker over bloggen 😀 Groetjes!

 4. Hibbe

  Gefeliciteerd! Ik docht.. Misschien heb je hier wat aan.. Ik heb er tijdens mijn zwschp veel aan gehad: de boeken Supernatural Chirdbirth van Jackie Mize (getuigenissen over een voorspoedige zwangerschap en bevalling gebaseerd op genade en autoriteit in Jezus) en Hypnobirthing Mongan Method (praktische handvatten die heel veel overeen komen met chr geloof (vind ik).wie weet helpt het jou ook! Veel zegen in elk geval!

  1. Voila Eline

   Hi Hibbe, tof ik heb laatst al meer gehoord over Supernatural Childbirth. Ik ga dr eens naar kijken! Die van Hypnobirthing is volgens mij wel vergelijkbaar met het boek van Active Birth? Die had ik gelezen, van Janet Balaskes. Niet geheel christelijk of zo, maar wel helpfull. Of is de Mongan Method weer iets anders?

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page