Happy Mommy Monday #13

Vandaag was echt zo’n bank-hang-dag. We zijn er wel even op uit geweest, hoor. Enkel voor eieren en het verzenden van wat marktplaats-handel pakketjes. Mijn man werkt maandags altijd op locatie, dus samen met mijn dochter heb ik er een mooie dag van gemaakt!

Foto’s zeggen meer dan woorden, dus hierbij een overzichtje van onze Happy Mommy Monday vandaag in foto’s:foto-3 Lekker spelen met allemaal spulletjes op de bank – dat is mijn dochter 😉 .

foto-4

Worteltaart in de maak!

foto-5

Het weken van noten vind ik nou niet zo’n leuk klusje. Daarna moeten ze nog gedroogd worden in de oven. Maar het is wel beter voor het fytinezuur, wat veel in noten zit. Lees er meer over op deze post van de Groene Vrouw.

foto-2

Dan denk je niets in huis te hebben om een lekkere maaltijd te maken – komt er toch nog iets moois uit! Geroosterde pompoen, geroosterde rode ui, sla, feta en quinoa! Erg lekker met zoete aardappel erbij.

Dat was onze dag 🙂

Liefs!

Happy Mommy Monday #13

Dinsdag wasdag // babykleertjes wassen!

Happy Mommy Monday #13

Hieperdepiep Hoera // weer een dochter!

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page