Happy mommy monday #3

Afgelopen weekend logeerde we bij onze familie, super gezellig altijd! En leuk om te zien hoe dol ze op hun kleindochter zijn. We gingen dit weekend traditie getrouw dobbelen. Dit keer verzon iedereen ter plekke een aantal opdrachten voor de opdrachten stapel, erg leuk. Als we een weekend weg zijn geweest zijn de maandagen altijd wat rommelig. Hier en daar de spullen opruimen, wassen draaien, zuurdesem maken, kefir verversen, met andere woorden het huis weer op orde en draaiende krijgen. Ik moet er daarom ook altijd bewust voor kiezen dat niet alles moet, maar alles mag die dag.

Gewoon in de rust opruimen en vooral genieten. Zo heb ik vandaag echt genoten van het dansen met mijn dochter. Aanbiddingsmuziek op luid en God aanbidden met dans. Zo waardevol.

Het zijn echt van die momenten waarvan je gewoon moet genieten, in plaats van gelijk je camera te pakken om het te filmen.

Dit is ons favo nummer op dit moment 😀 !

IMG_0909_1 (Large)

Ook was het vandaag ‘oh happy new agenda day‘ 😉 . Ik kan daar écht van genieten, een nieuwe, schone, frisse agenda.

Ik begin daarom ook altijd aan het begin van het jaar met een net handschrift. Maar zo rond de lente word het al een stuk minder netjes..

IMG_0906_1 (Large)

We kregen vandaag ook weer een brief van ons sponsor kindje. Tof om te zien hoe ons sponsorkindje zich ontwikkeld.

IMG_0900_1 (Large)

Onze lunch. Lekker simpel, brood, roomboter, pindakaas (met alleen pinda’s en een snufje zout) en boerenkaas. En een glas kefir. Omdat we na zo’n weekend geen home-made zuurdesem brood hebben, koop ik, bij wijze van uitzondering, een brood van de supermarkt. Wel kijk ik altijd even naar de ingrediënten. Het mooiste is volkorenspelt of volkorentarwe. 100% zuurdesem vind je niet in de supermarkt, daar voor moet je naar de bio-winkel. Liever geen suiker en slechte e-nummers. Dit oerbrood met pompoen was best oké! Maar ik geef toch liever de voorkeur aan brood zonder gist. Ik krijg er toch een beetje een opgeblazen gevoel van.

IMG_0913_1 (Large)

Ook heb ik alvast een begin gemaakt aan het maken van marketing vouchers voor Kangatraining. Deze flyer + voucher voor een gratis proefles krijgen alle mama’s zo meteen die in Dordrecht in het ziekenhuis bevallen. Ik moet alleen de voucher nog wel nieten aan de flyer 😀 haha lekker van dat niet-hoeven-nadenken-werk.

Fijne week!

Happy mommy monday #3

DIY koperen kandelaar / kaarsenhouder

Happy mommy monday #3

Echte hemelse chocolademousse // recept

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page