Happy Mommy Monday #4

Jeeh, het is weer maandag! Vandaag heb ik eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Maar wel weer genoeg dingen om een blog over te schrijven haha.
We begonnen de dag met opruimen. Voor diegene die het nog niet weten: ik ben een echte opruim-fanaat. Ik ben er dol op. Kan er gewoon serieus van genieten. Resultaat: 3 zakken kleding voor naar de kringloop ? . Omdat de R weer in de maand is bij mij, was ik wat moe vandaag. Haha, en dan juist vind ik het leuk om op te ruimen. Ik krijg er gewoon weer energie van! Ik denk dat ik mijn opruim-geheim-tips maar eens moet onthullen in een blog ? .

IMG_1040_1 (Large)

De webshop Little Greeny heeft ons een grote doe-dobbel toegestuurd om te testen en een review over te schrijven. Deze week volgt dus nog de uitslag ? . Dochterlief had er in ieder geval wel al plezier mee!

foto 1(1) (Large)

In de middag zijn we nog naar de kinderboerderij geweest. Ik zag het zonnetje schijnen naar binnen en we hebben gelijk de jassen aangedaan en zijn naar buiten gegaan. Heerlijk even genieten in de buitenlucht. Er waren geen andere kinderen, dat was wel jammer voor mijn dochter. Die houd namelijk wel van gezelschap met andere kinderen.

foto 2(1) (Large) foto 3 (Large)

Oh, we hebben eigenlijk best veel gedaan! Ik ben daarna ook nog samen met mijn dochter naar een vriendin geweest. We proberen elke week een keer af te spreken zodat een van de twee iets kan doen wat nodig gedaan moest worden, bijvoorbeeld administratie of iets anders waar je echt even je focus voor nodig heb. De andere mama past dan op de kids. Ik ging nu met de kids vingerverfen. De eerst keer voor mijn dochter, ik denk dat ze zich wel vermaakte :) . Ik denk dat het een kerstboom is, met een beetje imagination.

Fijne week!

Happy Mommy Monday #4

de R is weer in de maand

Happy Mommy Monday #4

Tweedehands vondsten: thermoskan, kikker boek & vintage lettertang

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page