Happy Mommy Monday #5

Vandaag is het weer maandag. Jeeh ? ! Ik heb vandaag even getwijfeld om iets voor kerst te gaan maken. Een kerstbrood of iets dergelijks. Maar aangezien wij woensdag al weg zijn, en de hele kerst niet thuis blijven, vond ik het toch niet zo nodig. We gaan naar familie, en het is ook wel leuk en fijn om even niet te hoeven koken!

Wat heb ik vandaag wel gedaan? Eigenlijk in 1 woord: opruimen. Volgens mij schreef ik vorige week in de Happy Mommy Monday post ook al dat ik aan het opruimen was geweest. En dat ik dat ook helemaal niet erg vind. Leuk juist! Maar goed, van het weekend las ik weer over Marie Kondo, dé Japanse opruimgoeroe. Misschien zegt haar naam je niks, of misschien juist alles. Ze houd in ieder geval, net als ik, veel van opruimen. En ze heeft daar haar werk van gemaakt en o.a. het boek ‘Opgeruimd!’ geschreven. Ondanks dat ik dus ook van opruimen hou, kan ik zeker nog wat van haar tips leren. Ik denk dat ik hier binnenkort wel een blogpost over ga schrijven. Een beetje van Eline en een beetje van Marie, of zo ? . Maar goed, ik dacht dat ik al veel had opgeruimd de afgelopen tijd, maar nog steeds was ik verbaasd over de ‘troep’.

En verder?

Wat ik verder gedaan vandaag? Behalve opruimen? De opgeruimde spullen weggebracht naar de kringloop ? ! De auto zat echt tot t nokkie vol ? . En verder heb ik opgeruimd. Vooral heb ik veel uitgezocht en dat kost veel tijd. Wat kan wel weg, wat niet. Tijdens opruimen kom je zoveel leuke dingen tegen! Foto’s, herinneringen en spullen waarvan ja al lang was vergeten dat je het had! Hieronder een paar van mijn happy moments tijdens het opruimen .

IMG_1438_1 (Large)

Deze oude koffer heb ik ooit een keer gekregen. Hij is echt heel oud! Wel tof, maar hij mag weer iemand anders blij maken :) . Op marktplaats dus gezet ? .

IMG_1486_1 (Large)

Al het speelgoed van mijn dochter. Eerst hadden we het in de gang, weggestopt in een kast (zodat ze er niet bij kon). Maar er werd daardoor eigenlijk ook niet mee gespeeld. Nu staat alles op één plek, waar ze zelf bij kan. Het is wel vragen om een bende in huis, maar dat zien we dan wel weer. Zo ie zo gaat er ook een hoop weg, want de kast puilt uit!

IMG_1490_1 (Large)

Een watercolour schilderij van mij. Gemaakt tijdens mijn jaar High School in Amerika. Het inspireerde me om weer meer creatief bezig te gaan met waterverf!

IMG_1499_1 (Large)

Dit mega stuk chocolade (vraag niet of het gezond is of niet ? ) kreeg ik een tijdje geleden van mijn man. Hij doet namelijk een ICT-klus voor een bedrijf dat studie boeken verkoopt voor de verpleging. Deze kreeg hij dus van dat bedrijf (waarschijnlijk hadden ze ze over of zo). We vonden de tekst beide wel dubbelzinnig aangezien ik als mama natuurlijk ook ‘nurse’ en nu dan eindelijk de ‘academy’ heb gehaald ?  (nursing is natuurlijk ook voeden)!

IMG_1493_1 (Large)

En de laatste, een super oude ansicht kaart, ooit gekocht op de rommelmarkt. Wel toepasselijk voor deze tijd van het jaar :) . Dus bij deze alvast gelukkig nieuwjaar!

Happy Mommy Monday #5

De schaar er in! // nieuw kapsel!

Happy Mommy Monday #5

Happy Mommy Monday #6

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page