Happy Mommy Monday #9

Wat een mooi weer vandaag! Helderblauwe lucht en een heerlijk zonnetje maakte het tot het perfecte speeltuin weer. Mijn vriendin zou op bezoek komen, maar d’r dochter was ziek, dus ben ik samen met mijn dochter maar lekker lang in de speeltuin geweest. Verder heb ik je-weet-wel-van-alles-huishouden-gedaan 😉 .

foto 1 (Large)

foto 2 (Large)

Dochterlief had het naar d’r zin, d’r legging zat onder de viezigheid van het spelen 😀 . Heerlijk! Er waren aardig wat andere kindjes in de speeltuin. Samen spelen ging best goed, ik merk dat als ze lekker vaak in de week andere kindjes ziet het samen spelen steeds beter gaat. Met samen spelen bedoel ik dan dat het gewoon gezellig is.

foto 3 (Large)

Helderblauwe lucht 😀 !

foto 4 (Large)

Onze lunch: veel buiten in de zon + makreelsalade + een eitje = extra veel vitamine D vandaag!

foto 5 (Large)

Deze taart had ik samen met mijn man dit weekend gemaakt (zoals je kunt zien was hij lekker, ik kon niet eerder een foto maken haha). Ik kwam namelijk een banoffee pie recept tegen in een kookboek aan de leestafel bij Villa Augustus (één van onze favoriete plekken). Helaas ben ik de naam van het kookboek vergeten.  Maar goed, die taart zag er zo lekker uit, die wilde ik graag maken. Dus heb ik wel een foto van het recept gemaakt. Ik heb recept alleen wel hier en daar aangepast, zo maakte ik de karamel laag van dadels en room in plaats van gecondenseerde melk (= ongezonde melk met veel suiker!) en zoette ik de mascarpone & slagroom laag met honing i.p.v. poedersuiker. Het resultaat was erg lekker! Natuurlijk zal ik binnenkort het recept posten 🙂 .

Fijne week waardevolle mama’s!

Happy Mommy Monday #9

Runderbouillon maken // slowcooker

Happy Mommy Monday #9

Epi-no // voorbereiden op een bevalling zonder knip

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.