Kangatraining – mijn andere bezigheid!

Het is best rustig op Voila Eline, alhoewel mijn gedachtes vol zitten met ideeën voor blogs en andere inspiratie over ouderschap, baby’s, mama’s en alles wat God daar voor in petto heeft. Maar mijn tijd is een beetje schaars op dit moment. Ik ga binnenkort namelijk Kangatraining geven! Dit is een workout voor mama’s waarbij hun baby’s in de drager zitten. Ik heb er super veel zin in! Mocht je nou ook in de buurt van Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en alles daar in de buurt wonen, dan hoop ik ook jou te ontmoeten tijdens Kangatraining 🙂 !

Neem anders even een kijkje op mijn site: www.kangatraining-drechtsteden.nl

Kangatraining – mijn andere bezigheid!

Lente!

Kangatraining – mijn andere bezigheid!

De geëmancipeerde vrouw (deel 1)

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.