Printable: 1 John 4:19 // We love because He first loved us

Vandaag heb ik een printable gemaakt van één van mijn favoriete Bijbelteksten. 1 Johannes 4:19, in het Engels: “We love because He first loved us”. Het is zo veel omvattend. Omdat Hij ons lief heeft gehad door Zichzelf te geven kunnen wij nu ook liefhebben. Onze naasten, maar zeker ook onze kinderen. Het is echt een bemoediging voor mama’s. Het is niet altijd makkelijk om lief te hebben, helemaal niet als je kindje veel vraagt. Maar omdat Hij ons lief heeft gehad kunnen wij ook liefhebben 🙂 .

IMG_0919_1 (Large)

Download

Je kunt de printable downloaden en zelf printen om ook op te hangen, in een lijst te doen of weg te geven. Het zou wel tof zijn als je rekening hou met de voorwaarden, deze printable is bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. Veel plezier er mee! En ik vind het natuurlijk leuk als je even deelt wat je er mee gedaan heb. Tag je me op Instagram?

Download: ‘1 John 4:19 // We love because He first loved us’

Printable: 1 John 4:19 // We love because He first loved us

Echte hemelse chocolademousse // recept

Printable: 1 John 4:19 // We love because He first loved us

Analog Only #1

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page