Printable: “I was born to be me”

Yeeh. Van deze quote word ik zo blij! “I was born to be me!”. En zo is het, God maakte ons allemaal uniek. We zijn allemaal parels in zijn hand. En we zijn geschapen om onszelf te zijn. Diegene die God heeft gemaakt. Met al onze unieke gaven, talenten en karaktereigenschappen 🙂 .

IMG_1684_1 (Large)

Download

Je kunt de printable downloaden en zelf printen om ook op te hangen, in een lijst te doen of weg te geven. Het zou wel tof zijn als je rekening hou met de voorwaarden, deze printable is bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. Veel plezier er mee! En ik vind het natuurlijk leuk als je even deelt wat je er mee gedaan heb. Tag je me op Instagram?

Download: ‘I was born to be me’

IMG_1681_1 (Large)

Printable: “I was born to be me”

Menstruatiecup // mijn ervaring

Printable: “I was born to be me”

zuurdesem starter + makkelijk zuurdesembrood recept

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.