Printable: In Him I can & I will // Phillippians 4:13

Ik heb weer een leuke printable gemaakt om jullie mama’s te bemoedigen! De tekst is gebaseerd op de Bijbeltekst Filippenzen 4:13. Daar staat: “Ik vermag alle dingen in Hem, die mij kracht geeft.” Wauw, ik hou van dit soort bemoedigende Bijbelteksten! Jullie ook?

IMG_1672_1 (Large)

Download

Je kunt de printable downloaden en zelf printen om ook op te hangen, in een lijst te doen of weg te geven. Het zou wel tof zijn als je rekening hou met de voorwaarden, deze printable is bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. Veel plezier er mee! En ik vind het natuurlijk leuk als je even deelt wat je er mee gedaan heb. Tag je me op Instagram?

Download: ‘In Him I can & I will // Philippians 4:13′

Printable: In Him I can & I will // Phillippians 4:13

Woensdag Groente-dag! #2

Printable: In Him I can & I will // Phillippians 4:13

Bijbels opvoeden? Hoe doe je dat?

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.