Printable: “It always seems impossible until it is Done”

Je heb wel eens van die momenten dat je denk: “nee, dit gaat me noooooit lukken!”, maar voor God is niets onmogelijk en Hij wilt ons graag helpen met de dingen waarmee we struggelen.  Zo vind ik het soms lastig om, als ik moe ben, toch een leuke dag te hebben met mijn dochter. Wonder boven wonder helpt Hij mij er dan door heen 🙂 .

Vandaar deze quote: “It always seems impossible, until it is Done”. En alle eer aan Hem dan natuurlijk! Vandaar ook ‘Done’ met een hoofdletter. Want hij maakt dat het ‘Done’ is.

foto

Download

Je kunt de printable downloaden en zelf printen om ook op te hangen, in een lijst te doen of weg te geven. Het zou wel tof zijn als je rekening hou met de voorwaarden, deze printable is bedoeld voor persoonlijk gebruik en niet voor commercieel gebruik. Veel plezier er mee! En ik vind het natuurlijk leuk als je even deelt wat je er mee gedaan heb. Tag je me op Instagram?

Download: ‘It always seems impossible until it is Done’

Printable: “It always seems impossible until it is Done”

Happy Mommy Monday #12

Printable: “It always seems impossible until it is Done”

“Ik ben niet moe, mama” // peuter wilt niet slapen

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.