Review: Doe-dobbel – Grote dobbelsteen

Zoals ik maandag al schreef in mijn Happy Mommy Monday blogpost heb ik van de webshop Little Greeny de grote doe-dobbelsteen toegestuurd gekregen om te testen! Samen met mijn dochter natuurlijk ? .

Little Greeny is een webshop vol met eco speelgoed en andere duurzame producten! Little Greeny verstuurde de doe-dobbel in een hergebruikte doos, super duurzaam. Daar hou ik wel van. De dobbelsteen is van het duurzame merk Qukel. Volgens de website van Qukel zijn alle speeltjes met de handgemaakt en krijgen de makers in India een goed salaris. Ook maken ze zoveel mogelijk gebruik van duurzaam verkregen grondstoffen. Klinkt goed!

Zo ziet de dobbelsteen er uit:

IMG_0941_1 (Large)

De doe-dobbel is verpakt in een kartonnen doos. Op elk vlak staat een dier afgebeeld. En bij dat dier hoort dan weer een “doe” woord. Zoals waggelen, springen, kruipen, kriebelen en zo!

IMG_0957_1 (Large) IMG_0965_1 (Large)

De bedoeling is dus dat je kindje de dobbelsteen wegrolt of gooit en jullie samen gaan springen, stampen, kriebelen, waggelen, slingeren of kruipen. Mijn dochter en ik hebben in ieder geval wel plezier gehad samen.

Wat vond ik van de doe-dobbelsteen?

  • Super gaaf dat de dobbelsteen van een duurzaam bedrijf komt waarbij de makers een goed salaris krijgen.
  • De dobbelsteen is lekker groot en zacht, dat maakt het makkelijk voor kinderen om mee te spelen
  • De dobbelsteen maakt een leuk geluidje, ik denk dat er een belletje in zit
  • Jammer vond ik dat er op de verpakking stond dat het werkwoord ook is afgebeeld op elk vlak (kriebelen, stampen, kruipen en zo). Helaas was dat niet zo, niet bij die van mij in ieder geval. Ik las wel op de website van Qukel dat ze allemaal hand gemaakt worden, dus misschien is deze iets te snel in de doos gestopt ? . Hierdoor moest ik telkens goed nadenken welk werkwoord bij het plaatje hoorde..
  • Verder is het een super leuk ding, en ik denk het leukste voor kinderen die al kunnen lopen juist omdat het een doe-dobbelsteen is.

IMG_0992_1 (Large) IMG_0945_1 (Large)

Review: Doe-dobbel – Grote dobbelsteen

Tweedehands vondsten: thermoskan, kikker boek & vintage lettertang

Review: Doe-dobbel – Grote dobbelsteen

Woensdag Groente-dag! #1

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.