Tweedehands vondsten: Bergstein laarsjes, Hydrofiele doek XL, bekers & tas

Ah weer een tweedehands vondsten post 🙂 ! Dit keer een selectie van de vondsten, want ik had echt veel te veel gekocht vandaag. Waarschijnlijk zijn het de zwangerschapshormonen..

Even de leukste vondsten op een rij:

foto-12

Deze super leuke Bergstein laarsjes vond ik voor €1,-! Ze had al rode Bergstein laarsjes van oma gekregen, en deze zijn ook nog 1 maat groter. Helaas zijn ze eigenlijk alweer bijna te klein, maar ze zijn ook prima voor ons volgende kindje. Het fijne aan Bergstein is, is dat ze van natuurrubber zijn en daardoor niet zo zweterig zijn én flexibeler.

 

foto-22

Een mega hydrofiele doek met een leuk printje! Yes, hier was ik nog naar op zoek. Bij de Hema vond ik alleen de printjes niet zo leuk en op internet vind ik ze te duur. Voor €0,75 cent gescoord 🙂 !

foto-32

Dit toffe gehaakte tasje is niet tweedehands maar nieuw gemaakt door een werkgroep dat in de kringloopwinkel werkt. Heel leuk want mijn zwarte gehaakte boodschappentasje van de HEMA was én te klein én ik ben ‘m al een tijd kwijt 😉 .

foto-41

Handig, deze bamboe bekers! Fijn want er is de laatste tijd veel bij ons gesneuveld (stenen vloer en stenen aanrecht maken heel houden niet makkelijk). En ook nog eens in leuke kleurtjes. Voor €0,10 cent per stuk.. :O

Ps. Je kunt mij tegenwoordig ook volgen op Instagram, @voilaeline!

Tweedehands vondsten: Bergstein laarsjes, Hydrofiele doek XL, bekers & tas

Fit je zwangerschap in én door

Tweedehands vondsten: Bergstein laarsjes, Hydrofiele doek XL, bekers & tas

Happy Mommy Monday #12

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.