Tweedehands vondsten: thermoskan, kikker boek & vintage lettertang

Ik heb weer een aantal tweedehands vondsten die ik graag met jullie deel 🙂 . Bij ons om de hoek zit een kringloop winkel, had ik dat al verteld? Ik kom daar graag, en eigenlijk te vaak. Soms, en soms vaak, vind ik er zulke mooie dingen die ik gewoon niet kan laten liggen!

IMG_0806 (Large)_1

IMG_0807 (Large)_1

Deze thermoskan bijvoorbeeld van Bodum, nog helemaal mooi nog! Ik zag m een tijdje geleden al bij de Albert Heijn en ik stond op het punt om de thermoskan mee te nemen, alleen de kleur stond me niet zo aan, namelijk paars. Thuis hadden we namelijk nog geen thermoskan en met verjaardagen is gewoon handig! Deze bij de kringloop was wit én nog mooi én maar 1 euro. Waarschijnlijk omdat er veel thermoskannen bij de kringloop staan. Deze stool wel de show.

IMG_1107_1 (Large)

Ook vond ik een leuk boek van Kikker. Kikker is kikker heet het boek. Ik hou echt van mooie kinderboeken, met een echt verhaal. Levende boeken zou ik ze willen noemen. Dit boek gaat over Kikker, dat hij ook wel graag zou willen vliegen als Gans en bakken als Varkentje. Maar het einde van het verhaal is natuurlijk dat iedereen uniek is, en ook Kikker. Mooie, en ook belangrijke waarheden voor elk kind!

IMG_0809 (Large)_1

Ook was ik helemaal enthousiast over deze lettertang! Hij was maar 25 cent, dus daar voor wilde ik de gok wel wagen. Ik ben naar de kantoorboekhandel geweest voor lettertape en de 3D tape van Dymo past er gewoon in! Helaas werkt hij alleen wel wat stroef en niet egaal :( . Jammer, ik had net zo’n zin om al mijn weckpotten gevuld met meel, noten, granen etc. te stickeren. Maar.. vandaag was ik aan het winkelen voor kerst (wij hebben lootjes getrokken). En toen zag ik deze..

IMG_1128_1 (Large)

Oeh… niet vintage. Niet authentiek. Maar wel leuk! En een hele grote kans dat deze wel werkt! Omdat ik deze vond in de Hemarkt, een outlet van de Hema bij ons in de stad, was de lettertang echt super goedkoop. Geen 25 cent haha, maar €7,50 inclusief 2 rolletjes tape. Met de gedachte dat de tape van Dymo voor de vintage lettertang €3,50 per stuk kosten, vond ik dit eigenlijk wel een hele goed alternatief :) .

Dit ga ik er mee doen:

IMG_1132_1 (Large)

Tweedehands vondsten: thermoskan, kikker boek & vintage lettertang

Happy Mommy Monday #4

Tweedehands vondsten: thermoskan, kikker boek & vintage lettertang

Review: Doe-dobbel – Grote dobbelsteen

Newer post

Post a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on June 1, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page